Pups


De pups groeien op in huis en gaan pas rond 8 weken(NIET eerder) naar hun nieuwe thuis. Om de pups een zo goed mogelijke start mee te geven doen wij mee aan het programma van Puppy Culture. Puppy Culture is een programma waarin je word geholpen en word begeleid om de pups op het juiste moment te laten socialiseren met verschillende dingen zoals, mensen, kinderen, andere dieren, geluiden en noem het maar op! 

Voordat de pups weg gaan naar hun nieuwe thuis hebben ze alle inentingen/titers gehad en zijn ze keurig volgens schema ontwormt en ontvlooit. De pups gaan onder contract weg en de pups worden niet uitgezocht op kleur. Wanneer de pups rond de 6 weken oud zijn beginnen hun karaktertjes door te schijnen en zal ik de adviserende rol op me nemen. Zodra de match is gemaakt en beide partijen zijn akkoord word het contract ondertekend.

 

De pups gaan niet met de eerste de beste mee. Voordat de pups geboren zijn maar de teef drachtig is gescand nodig ik de toekomstige pupkopers op de wachtlijst uit voor een kennismakingsgesprek waarin er kennis met de teef word gemaakt en er word gekeken of er een klik is. Is de klik er en voelt het aan beide kanten goed? Dan is het nog afwachten totdat de kleine wonders er zijn! Als de pups geboren zijn bent u natuurlijk van harte welkom om meerdere keren langs te gaan, mits dit niet te stressvol is voor de teef. Voor degene die willen, ik neem je helemaal mee in het avontuur van dekking tot uitvliegen!

 

Voordat toekomstige pupkopers op de wachtlijst komen te staan, stuur ik eerst een vragenlijst toe om meer informatie te krijgen over het gezin en de huisvesting waarin de pup terecht komt. Ook word er gekeken wat er met de hond gedaan gaat worden, zoek je alleen een wandelmaatje? Of ben je ook bereid om met je toekomstige trouwe viervoeter te gaan sporten?

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.